Online werkplek op maat

Wij verzorgen al meer dan 10 jaar voor heel diverse organisaties in het mkb een deel of de volledige ICT-omgeving. Wij noemen dat de Online Werkplek Op Maat. Dit doen we vanaf ons eigen cloudplatform, slim gecombineerd met andere oplossingen, zoals Office 365 en Microsoft Azure. Door dit alles slim te automatiseren creëren we voor iedere organisatie een veilige en toegankelijke werkplek. Schaalbaar en betrouwbaar.

meer weten?

Neem contact op

5 voordelen van de GTS Online Werkplek Op Maat

 

  • Bestanden on- en offline beschikbaar
  • Helpdesk zónder extra kosten
  • Hybride werken met Microsoft 365 en Azure
  • Security & back-ups altijd goed geregeld
  • Je applicaties optimaal beschikbaar

Een werkplek van GTS online is altijd…

Gericht op de mens

Gericht op de mens

Toegewijd aan kwaliteit

Toegewijd aan kwaliteit

Slim in gebruik van ICT

Slim in gebruik van ICT

Onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige online werkplekken passen perfect bij de behoeften van middelgrote organisaties: schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Zo kunnen medewerkers werken op de manier die bij hen past. Vanaf die werkplek kunnen ze bij hun bestanden, veilig applicaties gebruiken en bij vragen altijd de telefoon pakken om de helpdesk te bellen. Dat is precies waar GTS Online voor staat. Door de werkplek slim in te richten, afgestemd op de mensen en processen in jouw bedrijf, geniet de hele organisatie van digitaal werkcomfort. Waar je ook bent, op ieder moment en met elk device.

Benieuwd hoe dit werkt?

Vraag Johan naar de mogelijkheden

Maatwerk op basis van standaardcomponenten

 

Geen klant is hetzelfde. Maar we leren natuurlijk wel veel van wat we bij andere klanten al eens hebben gedaan. Learnings die we kunnen ‘hergebruiken’. Een nieuwe oplossing voor een klant ontwikkelen wij dan ook altijd zodat we dit op termijn ook bij andere klanten kunnen inzetten. Op die manier hebben we een mooi portfolio opgebouwd van standaardcomponenten die we veelvuldig inzetten. Voorbeelden van deze componenten zijn:

 

  • Beheerde werkplek

Een Windows 10-werkplek met een veilige en directe verbinding naar het datacenter. Hierdoor houden we de werkplek ook goed up-to-date.

  • Microsoft 365 en Azure componenten

Onze werkplekken zijn heel goed hybride te gebruiken met oplossingen uit de Microsoft Cloud. Denk aan de Office apps, Exchange en Teams.

  • Fileserver

Voor gedeelde opslag, maar uiteraard goed beveiligd met groepen. Zowel toegankelijk vanaf de door ons beheerde werkplekken als de Remote Desktop Werkplek.

  • Remote Desktop Werkplek

Een virtuele werkplek in ons datacenter, die we eventueel kunnen aanvullen met je eigen bedrijfsapplicatie. Zo heb je die altijd tot je beschikking.

  • Je eigen (bedrijfs)applicaties en oplossingen

We hebben al legio soorten software langs zien komen. We denken graag mee in hoe we die het slimste kunnen hosten en installeren. Een voorbeeld hiervan is Hosting IBM Cognos. Je leest hier meer over ons partnership met IBM.

Klantcase

We hebben de samenwerking met GTS-Online als prettig ervaren. Waarbij het vooral belangrijk was dat er korte lijntjes waren om de issues te beleggen en aan te vliegen.

 

Wouter Bast, Informatie en Procesadviseur bij Gemeente Bunschoten.

Onze certificeringen

Het hebben van de certificeringen ISO 27001 en NEN 7510 is van groot belang voor jou als klant. Allereerst bieden deze certificeringen een waardevolle bevestiging van onze toewijding aan informatiebeveiliging en gegevensbescherming. ISO 27001 is een internationaal erkende norm voor informatiebeveiliging. Dit toont aan dat we voldoen aan de hoogste normen voor het beheer van vertrouwelijke informatie en de bescherming van gegevens tegen bedreigingen. NEN 7510, specifiek gericht op de gezondheidszorg, benadrukt ons vermogen om medische gegevens veilig te verwerken en te beheren. Cruciaal voor o.a. zorginstellingen en hun patiënten. Deze certificeringen biedt jou als klant gemoedsrust en vertrouwen in onze capaciteit om je meest gevoelige data op een betrouwbare en veilige manier te behandelen. Essentieel is in een tijdperk waarin databeveiliging zo belangrijk is.