Cloud oplossingen

Tegenwoordig is er voor bijna iedere ICT-gerelateerde vraag wel een slimme oplossing beschikbaar op het internet. Zie jij hierdoor door de bomen het bos niet meer? De cloud oplossingen van GTS Online geven je grip op je ICT. Zo hoef je niet meer voor ieder probleem een nieuwe oplossing te zoeken. Én houd je grip op alle applicaties en oplossingen die je medewerkers gebruiken en de data die daarin wordt opgeslagen.

meer weten?

Neem contact op

5 voordelen van cloud oplossingen

 

  • Geen investering in hardware
  • Makkelijker op- en afschalen
  • Sterke focus op functionaliteit
  • Geen gedoe met de onderliggende infrastructuur
  • Altijd up-to-date

Een cloud oplossing van GTS online is altijd…

Gericht op de mens

Gericht op de mens

Toegewijd aan kwaliteit

Toegewijd aan kwaliteit

Slim in gebruik van ICT

Slim in gebruik van ICT

Onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige cloud oplossingen passen perfect bij de behoeften van middelgrote organisaties: schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Zo kunnen medewerkers werken op de manier die bij hen past. Vanaf die Online Werkplek Op Maat kunnen ze bij hun bestanden, veilig applicaties gebruiken en bij vragen altijd de telefoon pakken om de helpdesk te bellen. Dat is precies waar GTS Online voor staat. Door de werkplek slim in te richten, afgestemd op de mensen en processen in jouw bedrijf, geniet de hele organisatie van digitaal werkcomfort. Waar je ook bent, op ieder moment en met elk device.

Benieuwd hoe dit werkt?

Vraag Johan naar de mogelijkheden

Microsoft 365

E-mailen, videobellen en bestanden online opslaan: we doen het allemaal. En sinds 2020 is werken in de cloud -met producten van Mircosoft 365- niet meer uit ons leven weg te denken. Meetings met collega’s, prospects, klanten en sollicitanten via Microsoft Teams. Samen werken in bestanden via SharePoint om de bestanden vervolgens gemakkelijk te synchroniseren met OneDrive. 

Maar er zijn daarnaast nog heel veel andere keuzes te maken. Denk aan extra functionaliteit of extra beveiligingsopties. Of juist minder functionaliteit voor medewerkers die nauwelijks achter een werkplek zitten, en dus genoeg hebben aan alleen een mailbox. Je hoeft ook echt niet één type abonnement af te sluiten voor al je medewerkers. Net als in de rest van het IT-landschap is het belangrijk om deze keuzes doordacht te maken.

Onze professionals denken daarom graag met je mee. In de functionaliteit die je nodig hebt én welk(e) abonnement(en) er dan nodig zijn. En natuurlijk zorgen we ervoor dat deze functionaliteiten weer gekoppeld worden aan je huidige processen en/of bedrijfsapplicaties. Op die manier zorgen we voor een efficiënte werkomgeving die past bij jouw werkomgeving.

 

Microsoft Azure

Azure is nog zo’n cloudplatform waarop Microsoft steeds meer nieuwe oplossingen blijft aanbieden. Van het hosten van alleen een SQL-database tot een app of een volledige ICT-infrastructuur: op Microsoft Azure kan je eigenlijk alles kwijt. Afhankelijk van je budget en wensen kan je het cloudplatform zo ver automatiseren als je maar kunt bedenken.

Om zo prettig, slim en veilig mogelijk met Azure te werken, gaan we eerst weer terug naar de basis. Wat wil je precies bereiken, wat moet er in ieder geval gerealiseerd worden en wat zijn ‘nice to haves’? Zo ontstaat er een helder beeld van de droomsituatie. Vervolgens onderzoeken we met elkaar of het een business case is om in Azure onder te brengen. Of dat we mogelijk nog een andere oplossing moeten verzinnen.

 

Hybrid cloud oplossingen

“Mobile first, cloud first” was het credo van Microsoft een aantal jaar geleden. Gelukkig zijn alle grote spelers hier wel op teruggekomen. Lang niet alles in de cloud is namelijk beter of slimmer. Zeker niet wanneer het financiële aspect om de hoek komt kijken. Wij zetten dan ook veelvuldig hybride oplossingen in bij onze klanten. Soms op een server on premise of bij ons in het datacenter.  Soms in de cloud bij Microsoft. Net wat het beste uitkomt. ‘Best of both’, zeg maar.

De complexiteit die komt kijken bij zo’n hybride constructie nemen onze professionals graag voor je weg. We denken met je mee over de invulling van de hybrid cloud en nemen dit ook mee in de overweging die we met elkaar maken. 

Klantcase

Agri Information Partners is dé IT-specialist voor veredelingsbedrijven, bedrijven in de agri & foodsector en certificeringsbedrijven. Agri Information Partners helpt hen om kernprocessen efficiënter, eenvoudiger en slimmer in te richten. Dat doen zij met informatiesystemen en mobiele dataregistratie. Hiermee is het mogelijk om observaties op locatie of in het veld vast te leggen en zonder tussenstap te verwerken. Agri Information Partners biedt daarin zowel standaardoplossingen als maatwerk.

 

E-Brida.