Security

Een goed en veilig netwerk is van levensbelang voor iedere organisatie. Toch halen ransomware-aanvallen en beveilingslekken nog regelmatig het nieuws. Ook komen er regelmatig kwetsbaarheden en beveiligingsadviezen naar buiten die extra handelingen vereisen. Hoe zorg je er dan voor dat je de juiste aanbevelingen in de gaten houdt en deze met de juiste prioriteit opvolgt?

De securityoplossingen van GTS Online zorgen ervoor dat jouw netwerk beveiligd is tegen risico’s van buitenaf én binnenuit. Zo blijven software en infrastructuur up-to-date én ben jij optimaal beschermd.

meer weten?

Neem contact op

5 voordelen van onze security dienstverlening

 

  • Praktisch én pragmatisch
  • Dagelijks beheer door onze professionals of eenmalig
  • Zorgeloos werken, dankzij onze eigen ISO 27001 en NEN 7510 certificering
  • Gebaseerd op stevige technische kennis en expertise
  • Security op locatie, op afstand én in de cloud

Een securityoplossing van GTS online is altijd…

Gericht op de mens

Gericht op de mens

Toegewijd aan kwaliteit

Toegewijd aan kwaliteit

Slim in gebruik van ICT

Slim in gebruik van ICT

Onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige securityoplossingen passen perfect bij de behoeften van middelgrote organisaties: schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Zo kunnen medewerkers werken op de manier die bij hen past. Vanaf die Online Werkplek Op Maat kunnen ze bij hun bestanden, veilig applicaties gebruiken en bij vragen altijd de telefoon pakken om de helpdesk te bellen. Dat is precies waar GTS Online voor staat. Door de werkplek slim in te richten, afgestemd op de mensen en processen in jouw bedrijf, geniet de hele organisatie van digitaal werkcomfort. Waar je ook bent, op ieder moment en met elk device.

Benieuwd hoe dit werkt?

Vraag Johan naar de mogelijkheden

Monitoring beveiligingsadviezen

Onze specialisten houden dagelijks de beveiligingsadviezen in de gaten voor veel van onze klanten, afgestemd op de infrastructuur die in gebruik is. Van fysieke systemen tot de software die in gebruik is. Wij beoordelen de mogelijke impact van de beveiligingsadviezen voor jouw organisatie. Moet er iets gewijzigd worden? Dan communiceren we dat op tijd met jou en pakken we het op volgens afspraak. 

 

Beveiligingsscan

Hoe staat jouw organisatie ervoor qua beveiliging? Met onze Quick Scans geven we jou een duidelijk beeld van de huidige stand van zaken. Of je nu een eigen ICT-omgeving hebt óf deze hebt uitbesteed. We voeren de beveiligingsscan regelmatig uit voor de gehele infrastructuur, of op een specifiek onderdeel. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de e-mailbeveiliging in Exchange Online, onderdeel van veel Microsoft 365 abonnementen.

We kijken tijdens de Quick Scan niet alleen naar de technische kant, maar checken ook hoe de IT-afdeling georganiseerd is. Hoe de processen lopen en wat voor een plannen er liggen op het gebied van continuïteit. De uitkomst? Geen dik papierendossier, maar een pragmatisch document met de zaken die we hebben onderzocht en de belangrijkste aandachtspunten. Een document waarmee de IT-medewerkers of beleidsmedewerkers meteen mee aan de slag kunnen!

 

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

Onze eigen clouddienstverlening is gecertificeerd op het gebied van informatiebeveiliging. Dit betekent dat we in control zijn als het gaat om mogelijke risico’s. Ook hanteren we vastgestelde procedures, laten we ons regelmatig (extern) toetsen én hebben we veel maatregelen genomen als het gaat om informatiebeveiliging. 

Ook al is het domein van onze klanten in veel gevallen niet meegenomen in deze certificering -dit valt namelijk onder een eventuele certificering van de klant zelf-, we weten als geen ander hoe we dit goed en efficiënt kunnen inrichten. Én denken hierin graag met onze klanten mee.

Klantcase

Om beter bestand te zijn tegen ransomware, malware en virussen heeft gemeente Putten besloten extra lagen van beveiliging toe te voegen aan hun ICT-omgeving. Naast de reeds aanwezige security appliances, zoals de bestaande firewalls, virusscanner en spamfilter, heeft de gemeente besloten het gebruik van RES ONE Workspace breder te gaan inzetten. GTS-Online heeft extra beveiligingsmaatregelen toegepast en heeft aanpassingen gedaan waardoor de verspreiding van ongewenste software en shadow-IT verder wordt beperkt.

 

Gemeente Putten.