Agri Information Partners, E-Brida cloud

E-Brida is een gebruiksvriendelijk veredelingssoftware pakket voor plantenveredelaars. Het is een geavanceerde database met uitgebreide mogelijkheden om (mobiel) veredelingsdata te registreren en te analyseren. De overzichtelijke en gebruiksvriendelijke veredelingssoftware is ontwikkeld op basis van ervaring in en wensen uit de zaad- en veredelingssector en wordt wereldwijd gebruikt.

E-Brida wordt toegepast bij uiteenlopende types veredeling en helpt om betere beslissingen te maken in het veredelingsproces. Dit uit zich door snellere marktintroducties en tijdsbesparing in de veredelingsadministratie. De software ondersteunt het volledige proces dat wordt doorlopen bij de ontwikkeling van een nieuwe variëteit. E-Brida is geschikt voor uiteenlopende gewassen, vegetatief- dan wel generatief vermeerderd. Ook is er uitgebreide ondersteuning voor het ontwikkelen van lijnen.

Agri Information Partners is dé IT-specialist voor veredelingsbedrijven, bedrijven in de agri & foodsector en certificeringsbedrijven. Agri Information Partners helpt hen om kernprocessen efficiënter, eenvoudiger en slimmer in te richten. Dat doen zij met informatiesystemen en mobiele dataregistratie. Hiermee is het mogelijk om observaties op locatie of in het veld vast te leggen en zonder tussenstap te verwerken. Agri Information Partners biedt daarin zowel standaardoplossingen als maatwerk.

 

E-Brida.

De uitdaging: E-Brida in de cloud

Vanuit de klantenkring van Agri Information Partners kwam de vraag of de software ook vanuit de cloud aangeboden kon worden, zodat de klant zelf geen hard- en software hoefde aan te schaffen en deze moet beheren. Agri Information Partners wil zich vooral bezig houden met dat waar ze écht goed in zijn, namelijk het ontwikkelen van mooie software en het begeleiden van hun klanten in hun belangrijkste processen. Daarom zijn ze op zoek gegaan naar een geschikte partner om de software te hosten en deze voor hun klanten beschikbaar te maken.

Daar komt GTS-Online om de hoek kijken: vanuit ons datacenter wordt nu voor een aantal klanten van Agri Information Partners de E-Brida software gehost in de cloud. Over de hele wereld kunnen zij over een beveiligde verbinding hun eigen gegevens raadplegen en bijwerken. Ook zijn zij in staat om met een tablet of smartphone voorzien van E-Brida Field te connecten naar de gegevens in de cloud.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Diensten uit deze case

Online werkplek

Wij verzorgen al meer dan 10 jaar voor heel diverse organisaties in het mkb een deel of de volledige ICT-omgeving. Wij noemen dat de Online Werkplek Op Maat. Dit doen we vanaf ons eigen cloudplatform, slim gecombineerd met andere oplossingen, zoals Office 365 en Microsoft Azure. Door dit alles slim te automatiseren creëren we voor iedere organisatie een veilige en toegankelijke werkplek. Schaalbaar en betrouwbaar.
Meer over Online werkplek