Guardey: VPN, detectie & awareness

Veilig kunnen werken kan niet altijd vanuit een kantoorlocatie achter een up-to-date en goed beschermende firewall. Er zijn ook momenten waarop de laptop open gaat op een locatie waar geen veilige Wi-Fi is en een 4G-verbinding niet vanzelfsprekend is. Fijn om dan terug te kunnen vallen op een goede VPN-oplossing. Eén die niet alleen voorziet in een veilige verbinding, maar ook “fout” verkeer detecteerd en de eindgebruiker zelf ook nog eens helpt in de vorm van awareness.

Meer weten?

Neem contact op

5 voordelen van Guardey-oplossingen via GTS-Online

 

 • Zakelijke VPN-oplossing
 • Inclusief cyber alerts op basis van bestemming & gedrag
 • Slim te combineren met awareness training d.m.v. gamification
 • Support via onze eigen engineers
 • Ook te verkrijgen zonder Online Werkplek Op Maat, maar nog beter mét!

Over Guardey

Guardey maakt cybersecurity eenvoudig en betaalbaar voor kleine tot middelgrote bedrijven. Met Guardey kan elke ondernemer zich met een gerust gevoel en op een cyberveilige manier richten op het runnen van zijn onderneming.

Guardey biedt:

 1. Een veilige online verbinding
 2. Alerts bij ongewenst verkeer
 3. Een gafimied leeromgeving over cyberrisico’s
 4. Makkelijk te implementeren software
 5. Eenvoudig en betaalbaar

Met Guardey biedt GTS Online een oplossing voor bedrijven die flexibel en altijd online willen zijn, maar dit niet altijd via een veilige Internetverbinding kunnen doen. Van thuiswerkplek tot hotellobby. Cybersecurity, maar wel toegankelijk.

GTS-Online is Guardey Partner

Als partner kun je bij ons terecht voor:

 • Advies, inventarisatie en implementatie van een optimale samenstelling de componenten in jouw omgeving
 • Slimme deployment van de Guardey software op al jouw werkplekken
 • Integratie van Guardey in jouw cybersecurity plan
 • Alle vragen omtrent veilig werken onderwerp

Door onze ervaring van veel verschillende oplossingen in deze hoek weten we je makkelijk en snel wegwijs te maken in de omgeving van VPN-oplossingen, cyberdetectie en awareness en hoe Guardey hier een rol in kan spelen. Wij zorgen voor een optimale integratie in jouw bestaande omgeving. Je mag Guardey uiteraard combineren met onze Online Werkplek Op Maat, maar dit is zeker geen must. Door onze goede samenwerking met de makers van Guardey ben je met vragen ook altijd bij ons aan het juiste adres.

Klantcase

Vol trots vertelt Manager Interne Organisatie Jean Keulers: “Het imago van de ICT was ronduit slecht te noemen, dat is nu 180 graden gedraaid.” Dankzij de oplossing van GTS-Online en de inzet van onder andere de Surface Pro 4 in combinatie met Windows 10, Office 2016 en Intune loopt nu alles op rolletjes. Hij vervolgt: “Er zijn nu minder problemen en de problemen die er ontstaan worden veel sneller opgelost dan wij gewend waren. Het belangrijkste is dat onze medewerkers hun werk kunnen doen in plaats van bezig te zijn met ICT.”

 

Jean Keulers, URETEK.