50% korting op de NIS2 Quality Mark

GEBRUIK DE KORTINGSCODE: GTSNIS2

Cyberbeveiliging is niet langer een optioneel aspect binnen je organisatie, maar van essentieel belang. Voor de grote economische (en dus voor de overheid) belangrijke organisaties, maar ook voor de gehele toeleveringsketen. Zelfs als je niet rechtstreeks met de NIS2 te maken krijgt of er niets mee wilt doen, kan deze richtlijn waardevolle inzichten bieden om je eigen cyberbeveiligingsstrategie naar een hoger niveau te tillen. En niet alleen vanuit IT, maar ook vanuit HR en facilitair is er actie nodig om de weerbaarheid van je organisatie te verhogen.

We helpen je graag op weg met het NIS2 Quality Mark. Want met de NIS2 Quality Mark heb je alle tools tot je beschikking om de toeleveranciersketen te beveiligen. Via ons krijg je tot 50% korting als je onze kortingscode “GTSNIS2” gebruikt, dus maak daar dan ook vooral gebruik van!

Bij GTS Online hebben we onze eigen ISO27001 en NEN7510 certificering. Dat heeft een voordeel. Als wij jouw digitale werkplek in beheer nemen, voldoe jij in grote lijnen automatisch al aan een groot deel van de richtlijnen. Ook voor de komst van de NIS2 wet- en regelgeving, waar essentiële organisaties eind oktober 2024 aan moeten voldoen, ben je met een werkplek van GTS Online al grotendeels goed ingericht. Wil of kun je jouw IT niet aan ons uitbesteden? Ook dan helpen we je graag en geven een passend advies. We laten je meeliften op al onze kennis en ervaring zodat je op een pragmatische manier een eerste ISO 27001, NEN7510 of NIS2 audit kunt uitvoeren.

Hoe werkt dat?
Onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige online werkplekken passen perfect bij de behoeften van het MKB: schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Klanten met een eigen ITafdeling en -infrastructuur ondersteunen we bij het inrichten en onderhouden en geven we advies waar nodig, op afstand of op locatie. Overtuigd dat ICT er is om mensen te dienen en optimaal te laten functioneren, zorgen wij dat processen, applicaties en infrastructuur op intelligente wijze op elkaar zijn afgestemd.

Met ons eigen Cloudplatform staan we garant voor goed en veilig databeheer. En omdat we hoge eisen stellen aan onze dienstverlening, staan onze hoogopgeleide professionals direct voor je klaar. Zo helpen wij jou om prettig én effectief te werken, waar je ook bent.

Neem contact op

Een veilige digitale werkomgeving voor iedereen

Geeft vertrouwen

Geeft vertrouwen

Digitaal werkcomfort geeft je medewerkers het vertrouwen om veilig te werken, het zorgt voor meer efficiëntie en bespaart onnodige kosten. 

Veel organisaties overwegen een ISO 27001 certificering. Toch blijft het vaak bij de overweging. Zonde, een ISO 27001 certificering hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn. We geven antwoord op veelgestelde vragen om je een duwtje in de goede richting te geven.

Lees meer

Je kunt het zo zien: val je onder een essentiële dienstverlening, dan is de NIS2 verplicht. Wil jij ook aan je klant kenbaar maken dat je voldoet aan de wet- en regelgeving, dan is een ISO 27001 en NEN 7510 certificering een mooie aanvulling.

Lees meer