Liquit als volgende stap in de moderne online werkplek

Sinds vorige maand zijn wij partner van Liquit. Liquit is een toonaangevend ontwikkelaar van software voor de levering van en toegang tot alle applicaties in een organisatie. Met de software van Liquit kunnen we de brug bouwen tussen de eindgebruiker en de applicaties van een organisatie, waar die ook staan. En door de veelzijdigheid te gebruiken op bijna alle apparaten, van Windows tot Mac en van webportaal tot sociaal intranet.

Liquit, een softwareontwikkelingsbedrijf met kantoren in Nederland en de Verenigde Staten, is gespecialiseerd in software voor het leveren van en toegang tot elke toepassing in een organisatie door het realiseren van de ultieme, moderne werkplek.

 

Liquit Workspace

Liquit Workspace is een innovatieve softwareoplossing die alle soorten applicaties en diensten die op verschillende IT-platformen aanwezig zijn, samenbrengt in één volledig aanpasbare werkplek, waardoor de eindgebruiker geen hinder ondervindt, terwijl een consistente gebruikerservaring wordt gegarandeerd. Liquit Release & Patch Management is eenvoudig te integreren in de Liquit Workspace omgeving en biedt IT-teams de mogelijkheid om de configuratie, implementatie en patchen van applicaties te automatiseren.

Liquit kan gebruikt worden in diverse scenario’s zoals met onze Online Werkplek Op Maat, maar ook nieuwe Windows Virtual Desktop implementaties, een Hybride cloud omgeving, het mogelijk maken en ondersteunen van het personeel op afstand (Work From Home, WFH), Azure migraties. Oftewel: het leveren van de moderne, digitale werkplek die past bij de organisatie en haar processen. Liquit bespaart organisaties tijd, kosten en risico’s terwijl het de manier waarop organisaties applicaties leveren aan eindgebruikers op elk apparaat moderniseert. Zonder verstoring van het bedrijfsproces.

 

Partnership

“Met Liquit kunnen we onze klanten ervan verzekeren dat eindgebruikers altijd toegang hebben tot al hun applicaties” vertelt Johan de Haan, Manager Sales bij GTS-Online. “Daarbij biedt Liquit mogelijkheid om te verbinden met een diversiteit aan al bestaande technologieën in een organisatie, waardoor maatwerk werkelijkheid wordt. En doordat Liquit de frontend loskoppelt van de backend voorkomen we verstoring voor de eindgebruikers.”  

 

Maarten Jansma, Sales Operations Manager bij Liquit is bijzonder blij met de nieuwe partner. “Wij zijn heel enthousiast over onze samenwerking met GTS-Online. De combinatie ‘Online Werkplek op Maat’ en ‘Liquit Workspace’ is er één die naadloos aansluit op wat Liquit met de moderne werkplek voor ogen heeft: een werkplek waarbij de individuele eindgebruiker centraal staat en medewerkers de mogelijkheid biedt om zich volledig te focussen op diens werkzaamheden. Zonder zich te hoeven bekommeren om de techniek.”