Digitaal werkcomfort met GTS Online

Compleet verzorgde, efficiënte én veilige online werkplekken voor mkb-organisaties

 

Onze organisatie is de afgelopen jaren flink gegroeid. Veranderd. Alfred van den Born en Johan de Haan staan sinds 2020 aan het roer en we verhuizen in april naar een nieuw pand. Al die jaren hebben we flink geïnvesteerd in onze organisatie. In onze collega’s, klanten en samenwerkingspartners. Zo zorgen we er dagelijks voor dat onze ICT-oplossingen het werk van onze klanten prettiger maken. Met hoogwaardige en slimme ICT. En we blijven innoveren.

 

De afgelopen tijd hebben we daarom opnieuw gekeken naar wie we zijn. Naar onze kernkwaliteiten én identiteit. Het resultaat is een frisse start. Een nieuw begin. We hebben de branding van GTS Online en de website aangepakt en zijn trots op het resultaat! In deze blog vertellen we je daar meer over.

 

Digitaal Werkcomfort

Digitaal werkcomfort is onze nieuwe slogan. We zijn er namelijk van overtuigd dat onze compleet verzorgde, efficiënte én veilige online werkplekken perfect passen bij de behoeften van middelgrote organisaties. Schaalbaar, betrouwbaar én comfortabel. Overtuigd dat ICT er is om mensen te dienen en optimaal te laten functioneren, zorgen wij dat processen, applicaties en infrastructuur op intelligente wijze op elkaar zijn afgestemd. Met ons eigen Cloudplatform staan we garant voor goed en veilig databeheer. En omdat we hoge eisen stellen aan onze dienstverlening, staan onze hoogopgeleide professionals direct voor je klaar. Zo helpen wij jou om prettig én effectief te werken, waar je ook bent. Dat noemen wij Digitaal werkcomfort.

 

GTS

Naast digitaal werkcomfort lanceren we ook drie pijlers: gericht op de mens, toegewijd aan kwaliteit en slimme ICT. GTS. Deze drie pijlers staan symbool voor onze werkwijze.

 

Gericht op de mens met klantgerichte ICT-oplossingen

Het doel van onze ICT-totaaloplossingen is om mensen optimaal te ondersteunen bij hun werk. Daarom hebben wij een mensgerichte werkwijze én staan we altijd klaar voor onze klanten. Door onze kennis en expertise te koppelen aan de wensen van onze klanten realiseren we de meest effectieve en prettig werkbare ICT. Het bewijs dat onze mensgerichte aanpak werkt? Dat zijn onze succesvolle, lange klantrelaties.

 

Toegewijd aan kwaliteit

Organisaties en hun processen zijn vandaag de dag sterk verweven met ICT. Daarom is het van het grootste belang dat veiligheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Bij GTS Online doen we dat door te werken met hoogwaardige oplossingen, waar wij voor 100% achter staan. Wij doen het namelijk goed, of we doen het niet. Die visie passen we toe bij al onze klanten én wordt bevestigd door onze ISO-certificering. Ons doel? Dat jij verzekerd bent van ICT waarmee je zorgeloos kunt werken.

 

Slimme ICT dat jouw werk verlicht

Hoe we jouw werk prettiger maken met onze ICT-oplossingen? Bijvoorbeeld door te zorgen dat je beter kunt samenwerken en processen te automatiseren. Onze hoogopgeleide professionals zullen je daar perfect bij adviseren. Met onze ruime ervaring, eigen Cloudplatform én online werkplek specialisme, ontwikkelen we de meest intelligente oplossingen voor jouw organisatie. Op maat, efficiënt en alle processen krachtig ondersteunend. Zo kun jij je volledig richten op de inhoud van jouw vak.

 

Maak kennis met GTS Online

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om jouw organisatie én ICT-infrastructuur naar een next level te brengen, zodat jij overal en altijd veilig, prettig en efficiënt kunt werken? Neem dan hier contact met ons op voor meer informatie, een demo of (online) kennismakingsgesprek.