Marek de Baar neemt afscheid van GTS Online

Na bijna 5 jaar werkzaam te geweest bij GTS Online namen we in juni 2023 afscheid van Marek de Baar. Wij wensen hem heel veel succes met zijn nieuwe uitdaging en hopen dat hij nog eens een bezoekje aan ons brengt. Wil je weten hoe Marek zijn periode bij GTS Online heeft ervaren? Check dan snel dit interview en de video!

Vlak nadat Marek in 2018 was afgestudeerd is hij in dienst getreden bij GTS Online. Zijn afstudeeronderzoek bij ons richtte zich op de implementatie van Azure Active Directory Applicatie proxy, kennis die we daarna weer hebben ingezet in diverse situaties. Na het behalen van zijn studie HBO ICT (ICT System en Network Engineering) aan de Hogeschool Utrecht is hij als Engineer bij GTS Online gestart. Marek focuste zich voornamelijk op het beheren en inrichten van ons Cloudplatform en het ook succesvol toepassen van diensten uit Azure en Microsoft 365 behoorden tot zijn takenpakket. Verder was hij de laatste tijd steeds vaker betrokken bij het beheren en inrichten van de IT infrastructuur bij klanten met een eigen IT omgeving en -afdeling.

Tijdens mijn werkzaamheden heb ik geleerd te achterhalen waar de wensen en behoeften van klanten daadwerkelijk liggen. Hierbij kon ik meerwaarde leveren door op basis van mijn expertise mee te denken en leuke ideeën te geven.

Marek verteld: “Bij GTS Online kreeg ik alle ruimte om te kunnen groeien. Mijn tofste momenten bij GTS Online waren dat ik na een intensieve onderzoeksperiode mijn product bij klanten mocht implementeren. Tijdens mijn werkzaamheden heb ik geleerd achterhalen waar de wensen en behoeften van klanten daadwerkelijk liggen. Hierbij kon ik meerwaarde leveren door op basis van mijn expertise mee te denken en leuke ideeën te geven. Hierdoor kon ik iets creëren en neerzetten waar de klant ook in de toekomst veel aan heeft. Met als resultaat dat ik meemaakte dat datgene waar ik intensief mee bezig was geweest vorm kreeg en klanten daar écht gelukkig van werden.”

Ruimte om te groeien

Gaaf ook om te merken hoe Marek ervaren heeft dat er veel mogelijk is bij ons en dat we een echt kennisbedrijf zijn: “Daarnaast heb ik veel mogelijkheden en ruimte gehad om kennisgericht te kunnen groeien. Vooral de technische kennis die ik heb opgedaan rondom Azure vind ik heel waardevol. Ook persoonlijk en sociaal ben ik flink gegroeid door de vele leuke en leerzame momenten met collega’s. Terugdenkend waardeer ik de vele momenten in mijn leven waarin ik deel uitmaakte van GTS Online. Doordat collega’s goed samenwerken, wordt er veel kennis met elkaar uitgewisseld. Hierbij gaat het zowel om kennis opgedaan onder werktijd als ook in de vrije tijd. Hierdoor profiteer je van elkaars kennis en kan je je verder ontwikkelen. De sfeer onder collega’s bij GTS Online is dus erg goed en op vrijdagmiddag hadden we altijd de meeste humor. Dat vond ik tof!”

Een dikke 8 voor GTS Online!

Wij kregen van Marek een dikke ruim voldoende: een goede 8! Zoals het gewoon hoort bij GTS Online. Wil jij ook een bijdrage leveren aan het Digitaal Werkcomfort van onze klanten? Op dit moment hebben wij geen concrete vacatures. Wel zijn wij continu op zoek naar ICT toppers. Professionals die de klant verstaan en de mogelijkheden die moderne ICT technologie biedt, kunnen koppelen aan de uitdagingen in de bedrijfsprocessen van onze klanten.

Denk jij dat je een bijdrage kunt leveren aan het succes van GTS Online? Stuur dan snel een open sollicitatie naar jobs@gtsonline.nl.