Cognos Hosting voor Vlisco Group

Vanuit het GTS-Online datacenter.

Vlisco produceert al sinds 1846 zeer populaire modestoffen, die een essentieel onderdeel vormen van met name de levendige West- en Centraal Afrikaanse cultuur.

Het portfolio van Vlisco Group bestaat uit vier merken: Vlisco, Woodin, Uniwax en GTP. Design, mode, creativiteit, innovatie en kwaliteit zijn hierbij de overkoepelende merkwaarden.
Met een hoofdkantoor in Nederland, productielocaties in Nederland, Ivoorkust en Ghana, vele lokale commerciële organisaties en circa 2.700 medewerkers groeit Vlisco Group nog steeds.

Vlisco produceert al sinds 1846 zeer populaire modestoffen, die een essentieel onderdeel vormen van met name de levendige West- en Centraal Afrikaanse cultuur.

 

Vlisco Group

Het project Cognos Hosting

Om de cijfers van de diverse administratief onafhankelijke bedrijven binnen de Vlisco Group te consolideren, maken zij gebruik van IBM Cognos. IBM Cognos is marktleider op het gebied van software voor Business Intelligence en Financial Performance Management.
Belangrijk is dat deze bedrijven altijd , onafhankelijk van tijd en locatie, kunnen inloggen. Een stabiele en veilige omgeving is dus van groot belang. Vanuit een high-tech datacenter zorgen wij er voor dat de Cognos applicatie voor de Vlisco Group altijd bereikbaar is. Veilig en betrouwbaar. Zonder zorgen over back-ups en beschikbaarheid.
Door onze ervaring hebben we snel een Vlisco-specifieke Cognos omgeving kunnen inrichten en de eerste accounts geactiveerd en in de loop van de maanden het aantal accounts aanzienlijk uitgebreid.

Onze helpdesk ondersteunt medewerkers bij vragen rondom de connectie met de applicatie.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Diensten uit deze case

Online werkplek

Wij verzorgen al meer dan 10 jaar voor heel diverse organisaties in het mkb een deel of de volledige ICT-omgeving. Wij noemen dat de Online Werkplek Op Maat. Dit doen we vanaf ons eigen cloudplatform, slim gecombineerd met andere oplossingen, zoals Office 365 en Microsoft Azure. Door dit alles slim te automatiseren creëren we voor iedere organisatie een veilige en toegankelijke werkplek. Schaalbaar en betrouwbaar.
Meer over Online werkplek