GTS Online maakt uitwijk mogelijk bij Gemeente Bunschoten

Nederlandse gemeenten hebben de verplichting om na een calamiteit hun GBA en BAG binnen twee werkdagen (48 uur) weer operationeel te hebben. Hiervoor dienen zij te beschikken over een uitwijkovereenkomst, waarin is opgenomen dat de uitwijkprocedures jaarlijks moeten worden getest. De gemeenten zijn vrij om dit zelf te organiseren. Ondanks dat er nog weinig ingangen zijn voor een goede koppeling met het Diginetwerk, heeft de Gemeente Bunschoten de uitwijk kunnen onderbrengen bij GTS-Online. In deze video vertellen we meer over deze succesvolle samenwerking met Gemeente Bunschoten, eGEm (het datacenter), Logius en GTS-Online en delen we meer over de voordelen van deze koppeling.

“Bij een gemeente is maatwerk, voor een uitwijk, noodzakelijk omdat we te maken hebben met het diginetwerk van de overheid, toch kan deze oplossing voor ieder bedrijf, met een lokaal serverpark, een interessante optie zijn. ” – Christiaan Hartman, Regionale CISO en Informatiemanager

Benieuwd wat een uitwijkmogelijkheid voor jou kan betekenen?

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Diensten uit deze case

Beheer & ondersteuning

Het doel van onze ICT-totaaloplossingen is om mensen optimaal te ondersteunen bij hun werk. Ook als je er zelf even niet uitkomt. Met onze beheer- en ondersteuningsoplossingen ben je ervan verzekerd dat jouw ICT in één keer goed geregeld is. Wij ondersteunen je bij moeilijke vraagstukken of projecten en draaien regelmatig mee in de ondersteuning. Op afstand of op locatie.
Meer over Beheer en ondersteuning