Managed Back-Up bij Ammeraal Beltech

Onze dienst managed back-up biedt een volledige uitbesteding van de zorg rondom het dagelijks beheer van de back-up. Op basis van heldere afspraken zorgen wij ervoor dat de back-up functioneert. Dagelijks wordt het back-up proces door de specialisten van GTS-Online gecontroleerd. Mochten er back-ups niet correct lopen dan worden via remote login de problemen reactief onderzocht en zo mogelijk direct verholpen. De bevindingen worden vastgelegd in maandelijkse managementrapportages. Proactief geven wij adviezen indien er op termijn capaciteits- of performanceproblemen zijn te verwachten. Denk hierbij aan onder andere het niet (meer) halen van interne SLA afspraken, inclusief aanbevelingen hoe deze te voorkomen.

Het resultaat is dat het dagelijkse beheer van de back-up de verantwoordelijkheid van GTS-Online is. Ammeraal Beltech wordt op de hoogte gehouden van incidenten, maar is daar geen tijd meer aan kwijt, zodat zij zich kunnen richten op de vele andere taken.

Door alle zaken waar de ICT afdeling van Ammeraal Beltech mee te maken heeft is er maar beperkt tijd en aandacht voor het dagelijkse beheer van de back-up-oplossing. Het resultaat was een vergrote kans dat op het moment dat de back-ups echt nodig waren niet de meest recente back-up kon worden terug geplaatst. Om onverwachte verassingen te voorkomen is besloten om het dagelijkse beheer van de back-up uit te besteden aan GTS-Online.

 

Ammeraal Beltech

Over Ammeraal Beltech

Ammeraal Beltech is een van de wereldleiders in proces- en transportbanden. Het is een wereldwijd opererend bedrijf met meer dan 80 service centra in 25 landen. Met een wereldwijd distributienetwerk zijn de producten beschikbaar in 150 landen. Op zeven productielocaties worden standaard-en klantspecifieke oplossingen geproduceerd, vaak ondersteund door een 24 uurs service. Het hoofdkantoor van Ammeraal Beltech is gevestigd in Nederland, maar het verkoop netwerk is over de hele wereld verspreid en elk van die bedrijven dient als contactpunt voor de lokale klanten. Bij Ammeraal Beltech werken ca 2.500 medewerkers. Ammeraal Beltech beschikt over het breedste assortiment proces- en transportbanden. De markten omvatten o.a. de voedingsmiddelenindustrie, luchthavens, distributiecentra, postbedrijven, tabak, papierindustrie en drukkerijen, textiel, automobielindustrie, rubber & autobanden en de houtindustrie.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Diensten uit deze case

Beheer & ondersteuning

Het doel van onze ICT-totaaloplossingen is om mensen optimaal te ondersteunen bij hun werk. Ook als je er zelf even niet uitkomt. Met onze beheer- en ondersteuningsoplossingen ben je ervan verzekerd dat jouw ICT in één keer goed geregeld is. Wij ondersteunen je bij moeilijke vraagstukken of projecten en draaien regelmatig mee in de ondersteuning. Op afstand of op locatie.
Meer over Beheer en ondersteuning