Van verlengsnoermodel naar een online werkplek op maat voor Dazelaar Bewindvoering

Pre corona werkten de medewerkers van Dazelaar Bewindvoering nog met vaste werkplekken en alle ICT draaide op een eigen servernetwerk. “Ik vergeleek onze ICT-omgeving altijd met een verlengsnoermodel”, vertelt eigenaar Xander Dazelaar. “Een oplossing waar we elke keer iets nieuws in plugden. Maar toen we steeds meer vanuit huis moesten werken vanwege corona, was het niet langer een wens om plaatsonafhankelijk te kunnen werken. Het werd noodzaak. Tegelijkertijd stond er ook een verhuizing naar een ander kantoorpand op de planning. Voor ons hét moment om over te stappen naar online werkplekken.”

Hoe GTS Online de bewindvoerder daarbij heeft geholpen en hoe Xander de samenwerking ervaart? Je leest het in deze businesscase.

Online werkplek op maat: een oplossing voor de toekomst

Om de huidige en toekomstige groei van Dazelaar Bewindvoering te ondersteunen, ging de organisatie op zoek naar een toekomstbestendige IT-oplossing. Xander: “We wilden graag in de cloud gaan werken, zodat je flexibel en hybride kunt werken. De IT-specialisten van GTS Online hebben eerst onze hele ICT-omgeving onder de loep genomen. Waar liggen de verbeterkansen en hoe maken we de omgeving, voor zover dat kan op het gebied van ICT, toekomstproof? GTS heeft echt nagedacht over wat voor ons de beste oplossing is. En dat heeft erin geresulteerd dat wij nu allemaal een eigen laptop hebben en bijna volledig in de cloud werken. Alleen de softwareapplicaties die nog niet over konden naar de cloud draaien nu via een server die GTS Online voor ons beheert.”

Ontzorgen is het sleutelwoord bij digitaal werkcomfort

Wat digitaal werkcomfort volgens Xander betekent? “Dat ik nu -zonder erbij na te hoeven denken- overal ter wereld mijn laptop kan openslaan, op een veilige manier bij mijn bestanden kom en meteen aan het werk kan. Hierin worden we volledig ontzorgd.” Xander vervolgt: “Ook nu we zijn gemigreerd naar een online werkplek op maat, blijven we samen met de specialisten van GTS kijken hoe we slimmer, veiliger en efficiënter kunnen werken. Zo zijn we onder andere aan het kijken hoe we nóg veiliger kunnen e-mailen. We verwerken namelijk veel persoonlijke (financiële) gegevens. En dan wil je wel zeker weten dat dit op een veilige manier gebeurt, zodat gegevens niet op straat komen te liggen.”

Open, toegankelijk en goed bereikbaar

“Wij zijn bewindvoerder, geen ICT-specialist. Daarom vinden we het belangrijk dat onze ICT-partner met ons mee- én vooruitdenkt. Dat is precies wat GTS Online voor ons doet. En wanneer een van ons de helpdesk belt, wordt het in de meeste gevallen meteen opgelost. Geen tickets die je moet inschieten of lange wachttijd, er wordt meteen even meegekeken”, vertelt Xander. “Ik ben dan ook heel tevreden over de samenwerking. En dan vooral over de manier van communiceren. Iedereen bij GTS spreekt duidelijke taal. Ze maken ICT begrijpelijk voor leken als mijn collega’s en ik. Ze reageren adequaat, zijn goed bereikbaar en denken proactief met ons mee.”

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen om jouw organisatie én ICT-infrastructuur naar een next level te brengen? Zodat jij overal en altijd veilig, prettig en efficiënt kunt werken? Neem dan hier contact met ons op voor meer informatie, een demo of een (online) kennismakingsgesprek.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Diensten uit deze case

Beheer & ondersteuning

Het doel van onze ICT-totaaloplossingen is om mensen optimaal te ondersteunen bij hun werk. Ook als je er zelf even niet uitkomt. Met onze beheer- en ondersteuningsoplossingen ben je ervan verzekerd dat jouw ICT in één keer goed geregeld is. Wij ondersteunen je bij moeilijke vraagstukken of projecten en draaien regelmatig mee in de ondersteuning. Op afstand of op locatie.
Meer over Beheer en ondersteuning