Traffic Service Nederland, Cloud werkplekken

Organisatie in beeld: Traffic Service Nederland

Traffic Service Nederland (TSNed) is gecertificeerd projectpartner en marktleider voor tijdelijke en permanente verkeersaanpassingen, die het complete proces beheerst van initiatief tot oplevering. Ze zorgen ervoor dat, gedurende werkzaamheden of evenementen, de bereikbaarheid van de omgeving zo optimaal mogelijk wordt gewaarborgd en de verminderde doorstroming zo weinig mogelijk economische gevolgen heeft. Daarbij zetten zij hun kennis en expertise op maatschappelijk verantwoorde wijze in ten dienste van alle partijen met activiteiten in de infrastructuur. Regionaal en landelijk is Traffic Service Nederland marktleider op het gebied van verkeersmaatregelen. Ook in het buitenland kunnen activiteiten ontplooid worden. Traffic Service Nederland beheerst de volledige keten, van initiatief tot oplevering. Met een scherp oog voor innovaties in de branche die vroegtijdig geïmplementeerd kunnen worden in projecten. Daarbij zijn veiligheid en betrouwbaarheid gegarandeerd. Traffic Service Nederland speelt voor de branche een belangrijke rol ten aanzien van de landelijke regels en richtlijnen.

‘Het aantal calls is meer dan gehalveerd en de kosten voor IT zijn aanmerkelijk afgenomen.’

 

Traffic Service Nederland.

De uitdaging: realisatie van Cloud-managed werkplekken

Traffic Service Nederland (TSNed) heeft 6 vestigingen in Nederland en tot enkele jaren geleden had elke vestigingen zijn eigen infrastructuur en servers, die lokaal werden beheerd door een medewerker die dit, naast zijn reguliere werk, erbij deed. GTS-Online ontwikkelde cloud-managed werkplekken voor TSNed in een hybride omgeving met een online Remote Desktop Services component en lokale Windows-pc’s die beheerd worden vanuit de cloud. Beide omgevingen zijn identiek en elke gebruiker ziet zijn eigen applicaties en data zowel op de gehoste als op de lokale omgeving. Door een goede organisatie en implementatie is TSNed stapsgewijs per vestiging overgestapt naar de nieuwe omgeving met cloud-managed werkplekken van GTS-Online.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem contact op met Johan

Het resultaat:

‘Het aantal calls is meer dan gehalveerd en de kosten voor IT zijn aanmerkelijk afgenomen.’

Diensten uit deze case

Online werkplek

Wij verzorgen al meer dan 10 jaar voor heel diverse organisaties in het mkb een deel of de volledige ICT-omgeving. Wij noemen dat de Online Werkplek Op Maat. Dit doen we vanaf ons eigen cloudplatform, slim gecombineerd met andere oplossingen, zoals Office 365 en Microsoft Azure. Door dit alles slim te automatiseren creëren we voor iedere organisatie een veilige en toegankelijke werkplek. Schaalbaar en betrouwbaar.
Meer over Online werkplek